Heya! Mijn naam is Imke, ik ben afgestudeerd aan het Sintlucas als media vormgever en studeer nu Graphic design op de Willem de Kooning academie in Rotterdam. Mijn hobby’s zijn fotografie, vinyl platen sparen, planten en alles wat te maken heeft met spiritualiteit. 
h
Ik ben creatief (duh...) en leer snel. Bovendien werk ik goed in teamverband en probeer ik iedereen een stem te geven. Dit betekent natuurlijk niet dat ik niet zelfstandig kan werken, in tegendeel zelfs, ik ben erg gedreven en lever zo altijd professioneel en kwalitatief werk op. Ook heb ik als toegevoegde waarde dat ik het fotograferen goed beheers en mijn weg weet te vinden in een fotografie studio.
h
De werkwijze die ik gebruik is erg authentiek. Ik heb een eigen handtekening wat ervoor zorgt dat mijn werk opvalt tussen de rest. Hoe ik dit doe? Ik gebruik een mix van analoge en digitale vormgeef technieken zodat mijn producten er altijd origineel uitzien. Experimenteren met analoge technieken is een van mijn favoriete manieren om te werken en hoop hier nog veel in te groeien.

Nog geen genoeg van mij gekregen? neem dan contact met mij op hieronder :)
Submit
Thank you!
Back to Top