Dit is mijn eindexamen opdracht voor het Sintlucas. Ik heb gekozen voor het autonome examen, 
Een ode aan Modernisme. 
Klik om te bekijken
Klik om te bekijken
Wat is het evenement?
Het evenement is een silent disco waar muziek gedraaid wordt door artiesten die een nummer hebben gekoppeld aan hun favoriete werk van Corneille. De message die ik wil over brengen is dat Cobra muziek luisteren met je ogen is. Dit event moet instagrammable zijn zodat jongeren die op kunstopleidingen geprikkeld worden om te komen.

Wat gebeurt er?
Het event vindt plaats in de ruimte van de expositie van Corneille. In deze ruimte is het levens werk van Corneille te vinden. In de ruimte zijn er gekleurde lampen die de bezoekers en de kunstwerken te verlichten, de kleuren zorgen ervoor de kunst andere kleuren krijgt en mee veranderd dus. In de ruimte bevindt zich een hoek waar de dj booth komt te staan die geïnspireerd is op de ronde balie bij de ingang. Op deze dj-station komt een visual te staan van mijn reactie op het werk van Corneille. De bezoekers mogen naar de kunst kijken en genieten van de kunst of juist helemaal losgaan op de muziek met de kunst in het achterhoofd natuurlijk.

Middelen:
3 Instagram post waar artiesten iets vertellen over Corneille’s kunst. In de beschrijving staat een link naar de Spotify playlist waar een geheime betekenis in zit.
Een Spotify playlist met een verborgen betekenis. als de doelgroep deze betekenis gevonde heeft moeten ze een DM sturen naar het Cobra museum account.
De eerste persoon die de geheime boodschap heeft gevonden krijgt 2 polsbandjes om gratis naar de experience te gaan.
In de ruimte is een video die geprojecteerd word op de DJ Booth tijdens de experience.       
Back to Top