Deze opdracht heb ik gemaakt voor mijn klant Wonen in Hapert. Dit is een stichting die woning en begeleiding bied aan bewoners met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Het is een kleinschalige wooneenheid waar de gezelligheid vanaf spat. Voor deze klant moest ik een nieuwe website en identiteit maken die de hechtheid en authenticiteit van de stichting uitstraalt.
Met deze opdracht heb ik samen gewerkt met Nectoast, hij is gespecialiseerd in AI. Samen wilde we kijken hoe authentiek en analoge vormgeving samen gaat met computer gegenereerde vormgeving.
Ik heb 3 concepten bedacht voor de concept presentatie bedacht en gevisualiseerd door middel van moodboards. deze moeten de kern gedachte uitstralen van de website
Een plek waar je je thuis voelt
Samen zijn we sterk
Een plek waar je jezelf kan zijn
Voor de concept presentatie heb ik ook 2 stylescapes gemaakt die de overkoepelende stijl laten zien. 1 stylescape is heel zakelijk en alleen digitaal gemaakt. Dit heb ik gedaan om te laten zien dat het wel kan maar de boodschap niet juist overbrengt. Bij de 2e stylescape heb ik met lino gewerkt waarmee ik de logo's heb gemaakt. Dit heb ik gedaan om de authenticiteit duidelijk over te brengen omdat geen enkele stempel hetzelfde stempelt.
Na positieve feedback van de klant zijn mijn groepsgenoot en ik apart aan de slag gegaan aan onze websites zodat we de klant 2 ontwerpen kunnen voorleggen. Ik ben verder gegaan met mijn stempels en hoe ik deze kan toepassen in de uiteindelijke website.
Back to Top